Nu e amicalul, uite amicalul

Amicalul dintre FC Zalău şi Dumbrava Gîlgău, programat sâmbătă dimineaţa pe Stadionul Municipal din Zalău a fost anulat. În cele din urmă, „alb-albaştrii” şi-au găsit un alt adversar, Real Crişeni, formaţie ce a evoluat în Liga a V-a în sezonul trecut.

FC Zalău a făcut sâmbătă dimineaţa ultima verificarea înaintea debutului în noul sezon al Cupei României. Formaţia de la poalele Meseşului urma să întâlnească Dumbrava Gâlgău, echipă ce evoluează în Liga a IV-a de fotbal, însă, partida a fost anulată, astfel că zălăuanii au fost nevoiţi să-şi găsească un alt adversar. În cele din urmă, „alb-albaştrii” s-au duelat cu Real Crişeni, formaţie ce activează în Liga a V-a de fotbal. Diferenţa de valoare dintre cele două loturi a ieşit în evidenţă încă din primele minute, jocul fiind controlat de la un capăt la celălalt de FC Zalău.
Scoru final al partidei a fost 5 – 1 pentru zălăuani.
Noua achiziţie a Zalăului, Florin Istrate, a reuşit o „dublă” pentru „alb-albaştrii”, iar alte două goluri au fost marcate de mijlocaşul Raul Stanciu. Pe lista marcatorilor şi-au mai trecut numele Alexandru Flueraş în dreptul celor de la FC Zalău.
Pentru echipa pregătită de Constantin Olariu şi Cristian Oros a fost al patrulea amical din această vară, în celelalte trei, zălăuanii înregistrând două victorii şi o înfrângere. Prima partidă de verificare a fost cea cu Rapid Jibou, de care FC Zalău a dispus cu 5 – 1, după care a urmat amicalul cu Olimpia Satu Mare, câştigat la limită, 1 – 0 de sătmăreni. În al treila joc de verificare, echipa de la poalele Meseşului a întâlni, în deplasare, Sporting Recea, pe care a învins-o cu 1 – 0.
Primul tur al fazei naţionale din Cupa României este programat miercuri, FC Zalău urmând să întâlnească în deplasare campioana Sălajului, Unirea Mirşid.

Leave a Comment